Scroll to top
augustus – oktober 2018

Joyce de Volder

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Geboren in: Tilburg
Woonachtig in: Tilburg
Beroep: Administratief medewerker en ondernemer
augustus – oktober 2018

Joyce de Volder

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Geboren in: Tilburg
Woonachtig in: Tilburg
Beroep: Administratief medewerker en ondernemer

Werkzaamheden aan de website

14 september 2018

Op de websites van Carnaval Hits en Oranje Hits staan agenda’s waarin de leukste feestjes staan. Mensen kunnen daar dus kijken wat er allemaal te doen is. Omdat afgelopen Carnaval een aantal bezoekers van de Facebookpagina wilde weten op welke feestjes Carnaval Hits te vinden was heb ik nu een ‘Waar zijn wij’ pagina aangemaakt. Naast dat heb ik nog wat berichten op de Facebookpagina ingepland. Na het Carnavalsseizoen is het altijd een periode rustiger. In oktober nemen de feestjes weer toe. Morgen is het na een lange tijd zonder feestjes weer tijd voor een single presentatie. In oktober staan ook al wat feestjes gepland. Ik heb zin in het komend Carnavalsseizoen.

Tijd voor weer eens een CD Presentatie

15 september 2018

Op zaterdag 15 september presenteerde zanger Dave Govers zijn nieuwe single. Dit deed hij samen met een aantal collega artiesten in de Dubbel Feest Schuur in Dorst. Doordat ik artiesten promoot op mijn pagina’s word ik regelmatig uitgenodigd dit soort presentaties en feestjes te bezoeken. Het leuke aan zo’n avond is dat je vaak het nummer nog niet hebt gehoord. Soms krijg ik een release al iets eerder te horen. In dit geval had ik de single nog niet gehoord. Ik was meteen enthousiast. ‘Kom op dan gaan we lekker dansen’ is een gezellig Nederlandstalig lied met een feest sausje.

Werkzaamheden aan de website

14 september 2018

Op de websites van Carnaval Hits en Oranje Hits staan agenda’s waarin de leukste feestjes staan. Mensen kunnen daar dus kijken wat er allemaal te doen is. Omdat afgelopen Carnaval een aantal bezoekers van de Facebookpagina wilde weten op welke feestjes Carnaval Hits te vinden was heb ik nu een ‘Waar zijn wij’ pagina aangemaakt. Naast dat heb ik nog wat berichten op de Facebookpagina ingepland. Na het Carnavalsseizoen is het altijd een periode rustiger. In oktober nemen de feestjes weer toe. Morgen is het na een lange tijd zonder feestjes weer tijd voor een single presentatie. In oktober staan ook al wat feestjes gepland. Ik heb zin in het komend Carnavalsseizoen.

Tijd voor weer eens een CD Presentatie

15 september 2018

Op zaterdag 15 september presenteerde zanger Dave Govers zijn nieuwe single. Dit deed hij samen met een aantal collega artiesten in de Dubbel Feest Schuur in Dorst. Doordat ik artiesten promoot op mijn pagina’s word ik regelmatig uitgenodigd dit soort presentaties en feestjes te bezoeken. Het leuke aan zo’n avond is dat je vaak het nummer nog niet hebt gehoord. Soms krijg ik een release al iets eerder te horen. In dit geval had ik de single nog niet gehoord. Ik was meteen enthousiast. ‘Kom op dan gaan we lekker dansen’ is een gezellig Nederlandstalig lied met een feest sausje.

Single release

27 september 2018

Vandaag, 27 september, is een spannende dag. De nieuwe single van mijn vriend wordt gereleased. Het is altijd maar afwachten hoe deze wordt ontvangen. Naast de release van zijn single is hij ook onder een nieuwe naam verder gegaan met zijn zangcarrière. Toen ik het nummer zelf hoorde was ik meteen onder de indruk. Ik hou wel van een lekker hoog feestgehalte in singles. Uiteraard kan ik ook goed naar rustige nummers luisteren, maar hier moet het dan wel het moment voor zijn. Van feestmuziek krijg ik vaak energie en krijg ik zin om dingen te ondernemen. Het moment waarop ‘Plankgas’, mijn vriend, de single op Facebook ging releasen waren we samen. Ik hielp hem met een tekst bedenken om erboven te plaatsen. Normaal maak ik dit soort dingen niet van zo dichtbij mee, dus het was ook voor mij best wel spannend, want je wilt toch dat het nummer succes heeft.

Naar Enschede voor TV opnames

27 september 2018

27 september was de release van de nieuwe single van mijn vriend. De single is goed ontvangen en er zijn al een hoop leuke en positieve reacties binnen. Die avond zijn we ook naar TV opnames van het programma De Deure geweest. De Deure is een televisie programma, dat ook op social media terug is te vinden, dat wordt uitgezonden in Enschede en omgeving. In de show treden verschillende artiesten op. Ook Plankgas was te gast en mocht zijn nieuwe single doen. Dit was voor het eerst dat hij zijn nieuwe single live zong. Enschede is vanuit het zuiden van Brabant toch nog wel een stukje rijden, maar als artiest moet je soms de keuze maken een eind te rijden om ergens op te treden. Het was een super toffe show omdat zij de kans geven aan grote, maar ook beginnende artiesten. We zijn niet helemaal tot het einde gebleven aangezien het nog een eind terug was rijden, maar het was een geslaagde avond.

Single release

27 september 2018

Vandaag, 27 september, is een spannende dag. De nieuwe single van mijn vriend wordt gereleased. Het is altijd maar afwachten hoe deze wordt ontvangen. Naast de release van zijn single is hij ook onder een nieuwe naam verder gegaan met zijn zangcarrière. Toen ik het nummer zelf hoorde was ik meteen onder de indruk. Ik hou wel van een lekker hoog feestgehalte in singles. Uiteraard kan ik ook goed naar rustige nummers luisteren, maar hier moet het dan wel het moment voor zijn. Van feestmuziek krijg ik vaak energie en krijg ik zin om dingen te ondernemen. Het moment waarop ‘Plankgas’, mijn vriend, de single op Facebook ging releasen waren we samen. Ik hielp hem met een tekst bedenken om erboven te plaatsen. Normaal maak ik dit soort dingen niet van zo dichtbij mee, dus het was ook voor mij best wel spannend, want je wilt toch dat het nummer succes heeft.

Naar Enschede voor TV opnames

27 september 2018

27 september was de release van de nieuwe single van mijn vriend. De single is goed ontvangen en er zijn al een hoop leuke en positieve reacties binnen. Die avond zijn we ook naar TV opnames van het programma De Deure geweest. De Deure is een televisie programma, dat ook op social media terug is te vinden, dat wordt uitgezonden in Enschede en omgeving. In de show treden verschillende artiesten op. Ook Plankgas was te gast en mocht zijn nieuwe single doen. Dit was voor het eerst dat hij zijn nieuwe single live zong. Enschede is vanuit het zuiden van Brabant toch nog wel een stukje rijden, maar als artiest moet je soms de keuze maken een eind te rijden om ergens op te treden. Het was een super toffe show omdat zij de kans geven aan grote, maar ook beginnende artiesten. We zijn niet helemaal tot het einde gebleven aangezien het nog een eind terug was rijden, maar het was een geslaagde avond.

Een mijlpaal behaald

30 september 2018

Iedereen die een website of Facebookpagina beheert kent het gevoel om te willen presteren en zoveel mogelijk bezoekers of likes te krijgen. Op 30 september was voor Carnaval Hits weer een dag om niet te vergeten. Elk jaar stel ik mezelf een doel. Zoveel likes moet ik voor Carnaval 20.. halen. Ook dit jaar heb ik weer een doel en langzaam kruipen we die richting in. Op 30 september heb ik de 4 duizend likes behaald. Erg trots ben ik, maar ook ben ik de mensen die helpen dit te behalen erg dankbaar.

Het Mega Piraten Festijn staat voor de deur!

6 oktober 2018

6 oktober, een spannende dag voor mijn vriend en toch ook wel voor mij. Ik voel de spanning die door zijn lichaam gaat. Het is als artiest zijnde toch vaak een van de dingen die hoog op de bucketlist staat, optreden op het Mega Piraten Festijn. Toen hij een telefoontje kreeg of hij daar op wilde komen treden wist ik als een van de eerste dat dat op het programma stond en ik kreeg meteen de uitnodiging mee te gaan. Het enige minpunt was dat we helemaal vanuit het zuiden naar Marum moesten, maar het was de reis dubbel en dwars waard! Voor we vetrokken richting Marum moesten we eerst nog naar een ander plekje, wel in Brabant. We moesten namelijk voor een soort van promo voor de nieuwe single naar Steenbergen. Het stond er zo op en de single werd daarna vol op gedraaid.

Eenmaal klaar in Steenbergen begon de grote reis richting Marum. Je kon aan iedereen merken dat er toch wat spanning was. Mijn vriend, zijn vader en ik gingen er al vroeg heen, want we wisten dat er wel eens file kon zijn.

We waren ruim op tijd aangekomen op de locatie. Veel collega artiesten heb ik daar gezien en zelfs mijn stadsgenoten kwam ik er tegen. Corry Konings, en Corné van Melissound. Na een tijdje te hebben gewacht kwam het grote moment. Ik kreeg een kus en mijn vriend, Plankgas, vertrok richting het grote podium. Ik weet nog dat ik een appje van mijn moeder kreeg “Hoelaat moet hij, dan luister ik mee”, want het was live via Radio NL te volgen. Ook andere mensen begonnen me te appen, maar ik moest snel zijn, want naast dat ik voor de gezelligheid mee ga, maak ik ook foto’s die hij kan plaatsen op zijn social media. Na even te hebben gewacht en mee te hebben gezongen met artiesten was het zover. Hij werd aangekondigd en daar stond hij dan! Wat een prestatie. Ik stond te trillen van, ja waarvan eigenlijk. Ik was zo trots om hem daar te zien staan. Het was een super optreden en voor hem ook een mega gave ervaring. Het is leuk om nu op een andere manier evenementen mee te maken. Voorheen was ik wel eens VIP of had ik een taak op een evenement, maar nu mocht ik mee naar de ruimte waar alleen medewerkers of artiesten mogen komen.

Tijdens de terugreis hadden we het beide moeilijk onze ogen open te houden, wat een intensieve dag, maar wel zo genoten. Eenmaal thuis ben ik gauw in de douche gesprongen en snel op bed gaan liggen. Ik had dit niet willen missen het was de reis van ongeveer 3 uur zeker waard!

Een mijlpaal behaald

30 september 2018

Iedereen die een website of Facebookpagina beheert kent het gevoel om te willen presteren en zoveel mogelijk bezoekers of likes te krijgen. Op 30 september was voor Carnaval Hits weer een dag om niet te vergeten. Elk jaar stel ik mezelf een doel. Zoveel likes moet ik voor Carnaval 20.. halen. Ook dit jaar heb ik weer een doel en langzaam kruipen we die richting in. Op 30 september heb ik de 4 duizend likes behaald. Erg trots ben ik, maar ook ben ik de mensen die helpen dit te behalen erg dankbaar.

Het Mega Piraten Festijn staat voor de deur!

6 oktober 2018

6 oktober, een spannende dag voor mijn vriend en toch ook wel voor mij. Ik voel de spanning die door zijn lichaam gaat. Het is als artiest zijnde toch vaak een van de dingen die hoog op de bucketlist staat, optreden op het Mega Piraten Festijn. Toen hij een telefoontje kreeg of hij daar op wilde komen treden wist ik als een van de eerste dat dat op het programma stond en ik kreeg meteen de uitnodiging mee te gaan. Het enige minpunt was dat we helemaal vanuit het zuiden naar Marum moesten, maar het was de reis dubbel en dwars waard! Voor we vetrokken richting Marum moesten we eerst nog naar een ander plekje, wel in Brabant. We moesten namelijk voor een soort van promo voor de nieuwe single naar Steenbergen. Het stond er zo op en de single werd daarna vol op gedraaid.

Eenmaal klaar in Steenbergen begon de grote reis richting Marum. Je kon aan iedereen merken dat er toch wat spanning was. Mijn vriend, zijn vader en ik gingen er al vroeg heen, want we wisten dat er wel eens file kon zijn.

We waren ruim op tijd aangekomen op de locatie. Veel collega artiesten heb ik daar gezien en zelfs mijn stadsgenoten kwam ik er tegen. Corry Konings, en Corné van Melissound. Na een tijdje te hebben gewacht kwam het grote moment. Ik kreeg een kus en mijn vriend, Plankgas, vertrok richting het grote podium. Ik weet nog dat ik een appje van mijn moeder kreeg “Hoelaat moet hij, dan luister ik mee”, want het was live via Radio NL te volgen. Ook andere mensen begonnen me te appen, maar ik moest snel zijn, want naast dat ik voor de gezelligheid mee ga, maak ik ook foto’s die hij kan plaatsen op zijn social media. Na even te hebben gewacht en mee te hebben gezongen met artiesten was het zover. Hij werd aangekondigd en daar stond hij dan! Wat een prestatie. Ik stond te trillen van, ja waarvan eigenlijk. Ik was zo trots om hem daar te zien staan. Het was een super optreden en voor hem ook een mega gave ervaring. Het is leuk om nu op een andere manier evenementen mee te maken. Voorheen was ik wel eens VIP of had ik een taak op een evenement, maar nu mocht ik mee naar de ruimte waar alleen medewerkers of artiesten mogen komen.

Tijdens de terugreis hadden we het beide moeilijk onze ogen open te houden, wat een intensieve dag, maar wel zo genoten. Eenmaal thuis ben ik gauw in de douche gesprongen en snel op bed gaan liggen. Ik had dit niet willen missen het was de reis van ongeveer 3 uur zeker waard!

Wat is er leuker dan een mens blij en gelukkig zien

17 oktober 2018

Ook vandaag weer druk bezig met de website en social media. En vandaag mag ik een van mijn favoriete onderdelen doen, namelijk iemand blij maken. Regelmatig verloot ik op mijn pagina’s leuke winacties. Artiesten die hun single net wat extra willen promoten kunnen altijd bij de pagina’s terecht. Een winactie is namelijk leuk voor twee. Mijn pagina kan iemand blij maken en de artiest krijgt weer wat extra aandacht op de pagina. Het is fijn te zien als veel mensen meedoen aan een actie. Om een winactie echt goed te doen zet je wat regels op. Wat de mensen moeten doen om kans te maken en wanneer de pagina de actie verloot. Ik scrol meestal door de lijst en tik dan een willekeurig persoon aan. Heeft diegene alles gedaan wat in de beschrijving stond, dan is degene de winnaar. Er wordt niet gekeken waar deze vandaan komt, hoeveel vrienden hij/zij heeft en ook niet naar de afkomst of geslacht. Wij maken hierin geen onderscheid, doe je mee dan maak je net zoveel kans als je voorganger of nakomer. Deze keer won een meneer een actie van twee zingende zusjes genaamd ‘Zus’. Het is super leuk om mensen blij te kunnen maken. Zowel de artiest met extra promotie als degene die heeft deelgenomen met het product.

Primeur op de website

19 oktober 2018

Bijna wekelijks werk ik de agenda op de website bij. Dit keer was het een bijzondere, want ik had een primeur. Ik mocht als een van de eerste schrijven over een evenement wat gaat plaatsvinden in Oirschot. Het is belangrijk voor veel artiesten om de jubileumjaren te vieren. Zo ook voor de Double DJ’s die dit jaar 11 jaar bestaan. In de Carnavalswereld is het cijfer 11 een belangrijk getal. Het Carnavalsseizoen begint ook op 11/11. Op 16 december ga ik naar het jubileumfeest. Het beloofd een fantastische middag te worden met veel artiesten waaronder Mosterd na de Maaltijd, die vorig jaar een mega hit hadden met ‘Hè Jacqueline’ (waar is de vaseline) en Stef Ekkel bekend van zijn hit, die hij samen met René Karst had, ‘Liever te dik in de kist’. Ik was toen ik de poster doorgestuurd kreeg meteen enthousiast. Ik ken een aantal artiesten die er komen optreden inmiddels best goed, dat vind ik leuk natuurlijk om hen weer te zien, maar ik sta er ook altijd voor open een praatje te maken met andere. Tijdens zo’n evenement ga ik natuurlijk niet alleen maar lol maken. Er moet ook gewerkt worden. Het is niet zomaar een evenement, een jubileum is toch altijd speciaal. Carnaval Hits zal daarom ook een aantal keer live gaan. Ik heb ontzettend veel zin in het evenement.

Wat is er leuker dan een mens blij en gelukkig zien

17 oktober 2018

Ook vandaag weer druk bezig met de website en social media. En vandaag mag ik een van mijn favoriete onderdelen doen, namelijk iemand blij maken. Regelmatig verloot ik op mijn pagina’s leuke winacties. Artiesten die hun single net wat extra willen promoten kunnen altijd bij de pagina’s terecht. Een winactie is namelijk leuk voor twee. Mijn pagina kan iemand blij maken en de artiest krijgt weer wat extra aandacht op de pagina. Het is fijn te zien als veel mensen meedoen aan een actie. Om een winactie echt goed te doen zet je wat regels op. Wat de mensen moeten doen om kans te maken en wanneer de pagina de actie verloot. Ik scrol meestal door de lijst en tik dan een willekeurig persoon aan. Heeft diegene alles gedaan wat in de beschrijving stond, dan is degene de winnaar. Er wordt niet gekeken waar deze vandaan komt, hoeveel vrienden hij/zij heeft en ook niet naar de afkomst of geslacht. Wij maken hierin geen onderscheid, doe je mee dan maak je net zoveel kans als je voorganger of nakomer. Deze keer won een meneer een actie van twee zingende zusjes genaamd ‘Zus’. Het is super leuk om mensen blij te kunnen maken. Zowel de artiest met extra promotie als degene die heeft deelgenomen met het product.

Primeur op de website

19 oktober 2018

Bijna wekelijks werk ik de agenda op de website bij. Dit keer was het een bijzondere, want ik had een primeur. Ik mocht als een van de eerste schrijven over een evenement wat gaat plaatsvinden in Oirschot. Het is belangrijk voor veel artiesten om de jubileumjaren te vieren. Zo ook voor de Double DJ’s die dit jaar 11 jaar bestaan. In de Carnavalswereld is het cijfer 11 een belangrijk getal. Het Carnavalsseizoen begint ook op 11/11. Op 16 december ga ik naar het jubileumfeest. Het beloofd een fantastische middag te worden met veel artiesten waaronder Mosterd na de Maaltijd, die vorig jaar een mega hit hadden met ‘Hè Jacqueline’ (waar is de vaseline) en Stef Ekkel bekend van zijn hit, die hij samen met René Karst had, ‘Liever te dik in de kist’. Ik was toen ik de poster doorgestuurd kreeg meteen enthousiast. Ik ken een aantal artiesten die er komen optreden inmiddels best goed, dat vind ik leuk natuurlijk om hen weer te zien, maar ik sta er ook altijd voor open een praatje te maken met andere. Tijdens zo’n evenement ga ik natuurlijk niet alleen maar lol maken. Er moet ook gewerkt worden. Het is niet zomaar een evenement, een jubileum is toch altijd speciaal. Carnaval Hits zal daarom ook een aantal keer live gaan. Ik heb ontzettend veel zin in het evenement.

Tijd voor een feestje

20 oktober 2018

Druk druk druk, dat is maar hoe ik het omschrijf. Enorm druk met het helpen van mijn vriend met zijn nieuwe act Plankgas, maar ook werk ik veel voor mijn sites Carnaval Hits en Oranje Hits en ben ik nog bezig met het organiseren van een evenement. Toch is er tussen de drukke tijden soms tijd om zelf een feestje te bezoeken, gewoon zonder perse aan het werk te moeten zijn. Ik vind als ik word uitgenodigd dat het vanzelfsprekend is dat ik er iets voor terug doe. Meestal ga ik dan live op de Facebookpagina’s, maar het kan ook in de vorm van een artikel zijn. Dat is maar net wat het beste past. Gisteren was het dan toch even tijd om te genieten. Samen met familie gezellig naar Hollands Indoor Festival geweest. Een goed georganiseerd feest in de Haspel in Goirle. Patrick Dano, Frank Smeekens, Henk Dissel, Wesley Klein en Snollebollekes bliezen het dak eraf. Ik heb echt genoten van een avondje waarop niets moet, maar het wel mag. Het is fijn af en toe gewoon gezellig te genieten met familie zonder continu bezig te zijn met de pagina’s. Het was een fijne avond en we waren ook niet super laat thuis ondanks we tot het einde waren gebleven.

Tijd voor een feestje

20 oktober 2018

Druk druk druk, dat is maar hoe ik het omschrijf. Enorm druk met het helpen van mijn vriend met zijn nieuwe act Plankgas, maar ook werk ik veel voor mijn sites Carnaval Hits en Oranje Hits en ben ik nog bezig met het organiseren van een evenement. Toch is er tussen de drukke tijden soms tijd om zelf een feestje te bezoeken, gewoon zonder perse aan het werk te moeten zijn. Ik vind als ik word uitgenodigd dat het vanzelfsprekend is dat ik er iets voor terug doe. Meestal ga ik dan live op de Facebookpagina’s, maar het kan ook in de vorm van een artikel zijn. Dat is maar net wat het beste past. Gisteren was het dan toch even tijd om te genieten. Samen met familie gezellig naar Hollands Indoor Festival geweest. Een goed georganiseerd feest in de Haspel in Goirle. Patrick Dano, Frank Smeekens, Henk Dissel, Wesley Klein en Snollebollekes bliezen het dak eraf. Ik heb echt genoten van een avondje waarop niets moet, maar het wel mag. Het is fijn af en toe gewoon gezellig te genieten met familie zonder continu bezig te zijn met de pagina’s. Het was een fijne avond en we waren ook niet super laat thuis ondanks we tot het einde waren gebleven.

We mogen weer

25 oktober 2018

Het is weer tijd voor een optreden van mijn vriend. We gaan weer richting Enschede. Voor de tweede keer is hij uitgenodigd om op te treden bij De Deure. Onderweg maken we alvast nieuwe dingen voor op social media, want hier is ruim tijd voor aangezien het wel eventjes rijden is. Het is belangrijk als artiest om tegenwoordig je social media goed bij te houden. Dit is omdat het momenteel erg populair is. Vooral de jongeren zijn massaal te vinden op de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Veel promotie dingen zijn vooraf al te regelen en in te plannen, daarom benutten we de tijd goed en maken we alvast wat dingen klaar. Onderweg maken we ook even een foto om aan te kondigen dat mijn vriend onderweg is naar weer een optreden bij De Deure. De vorige keer moest hij optreden in het tweede blok, dit keer staat hij als een van de eerste. Dat maakt het ook wel fijn aangezien het op een donderdag is en de meeste mensen de dag erna moeten werken. Ook een groot deel van de mensen waarmee wij op pad waren moest de dag erna gewoon werken. We zijn daarom na het optreden vrijwel meteen richting Brabant gereden. Terug onderweg naar huis hebben we de foto’s bekeken die ik tijden het optreden had gemaakt. Gelukkig dit keer geen trillende handjes als bij het Mega Piraten Festijn. Er zaten een aantal leuke foto’s bij. Meteen ook even een social media post om te laten zien dat hij op heeft getreden. Het was wederom een gezellige dag. Het optreden ging goed en ik heb genoten. Het is een show voor kleine en grote artiesten en dat maakt het, vind ik, zo speciaal en mooi.

Even naar de zuiderburen

26 oktober 2018

Als artiest reis je het hele land door en soms zelfs verder. Op 26 oktober zijn we in de avond naar radio Valencia geweest. Radio Valencia is gevestigd in Meer net over de grens in België. Naast dat het een radio station is, is er ook een grote ruimte waar vaak feesten worden georganiseerd. Dit maal mochten we naar de radioshow ‘Effe Chistian’. Het is belangrijk als artiest de nieuwe single goed te promoten. Het interview was kort, maar wel erg gezellig.

We mogen weer

25 oktober 2018

Het is weer tijd voor een optreden van mijn vriend. We gaan weer richting Enschede. Voor de tweede keer is hij uitgenodigd om op te treden bij De Deure. Onderweg maken we alvast nieuwe dingen voor op social media, want hier is ruim tijd voor aangezien het wel eventjes rijden is. Het is belangrijk als artiest om tegenwoordig je social media goed bij te houden. Dit is omdat het momenteel erg populair is. Vooral de jongeren zijn massaal te vinden op de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Veel promotie dingen zijn vooraf al te regelen en in te plannen, daarom benutten we de tijd goed en maken we alvast wat dingen klaar. Onderweg maken we ook even een foto om aan te kondigen dat mijn vriend onderweg is naar weer een optreden bij De Deure. De vorige keer moest hij optreden in het tweede blok, dit keer staat hij als een van de eerste. Dat maakt het ook wel fijn aangezien het op een donderdag is en de meeste mensen de dag erna moeten werken. Ook een groot deel van de mensen waarmee wij op pad waren moest de dag erna gewoon werken. We zijn daarom na het optreden vrijwel meteen richting Brabant gereden. Terug onderweg naar huis hebben we de foto’s bekeken die ik tijden het optreden had gemaakt. Gelukkig dit keer geen trillende handjes als bij het Mega Piraten Festijn. Er zaten een aantal leuke foto’s bij. Meteen ook even een social media post om te laten zien dat hij op heeft getreden. Het was wederom een gezellige dag. Het optreden ging goed en ik heb genoten. Het is een show voor kleine en grote artiesten en dat maakt het, vind ik, zo speciaal en mooi.

Even naar de zuiderburen

26 oktober 2018

Als artiest reis je het hele land door en soms zelfs verder. Op 26 oktober zijn we in de avond naar radio Valencia geweest. Radio Valencia is gevestigd in Meer net over de grens in België. Naast dat het een radio station is, is er ook een grote ruimte waar vaak feesten worden georganiseerd. Dit maal mochten we naar de radioshow ‘Effe Chistian’. Het is belangrijk als artiest de nieuwe single goed te promoten. Het interview was kort, maar wel erg gezellig.

Voor het eerst zelf de studio in

27 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober moesten we vroeg uit de veren, want we hadden een drukke dag. Samen met Plankgas, mijn vriend, gingen we weer op pad. Dit keer geen interview of een optreden, maar een studiosessie. Er moest een medley worden opgenomen en ik was gevraagd mee te gaan. Overigens stiekem ook al lang iets wat hoog op mijn bucketlist stond, maar daarover had ik hem eigenlijk nog nooit echt verteld. Om een uur of 8 vertrokken we richting Enschede, want daar is de studio waar hij zijn singles opneemt. Iets later dan gepland, wegens verschillende vertragingen en weg afzettingen kwamen we aan bij de studio. Als eerste mocht mijn vriend het opname hokje in om de medley zelf te zingen. Best een opluchting, want ik was al zenuwachtig genoeg. Nadat hij hem twee keer had ingezongen was het de beurt aan de vader van mijn vriend en mij. Met de tekst voor ons neus, die ik overigens wel had geleerd, begonnen we te zingen. Ik wil niet weten hoe dat heeft moeten klinken voor de rest, maar het was echt super leuk om eens gedaan te hebben. Het ambiancekoor zat erop. Toch was dat niet het laatste wat moest gebeuren. In de oorspronkelijke versie van de singles roept een vrouw wat kreetjes. Mijn vriend wilde dat graag ook, maar dan wel op zijn manier. Volgens de man die de nummers opnam was ik de juiste persoon dit te doen. Heel klein en zacht vertelde ik de zin die ze voor me op papier hadden gezet. “Nee, het moet harder, doe maar of je voor een zaal met mensen staat waar het mega gezellig is”. Na ongeveer drie keer stond het er goed op. Wat is het raar je eigen stem terug te horen op een muziekband. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring. Ik zal deze dag nooit meer vergeten.

Voor het eerst zelf de studio in

27 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober moesten we vroeg uit de veren, want we hadden een drukke dag. Samen met Plankgas, mijn vriend, gingen we weer op pad. Dit keer geen interview of een optreden, maar een studiosessie. Er moest een medley worden opgenomen en ik was gevraagd mee te gaan. Overigens stiekem ook al lang iets wat hoog op mijn bucketlist stond, maar daarover had ik hem eigenlijk nog nooit echt verteld. Om een uur of 8 vertrokken we richting Enschede, want daar is de studio waar hij zijn singles opneemt. Iets later dan gepland, wegens verschillende vertragingen en weg afzettingen kwamen we aan bij de studio. Als eerste mocht mijn vriend het opname hokje in om de medley zelf te zingen. Best een opluchting, want ik was al zenuwachtig genoeg. Nadat hij hem twee keer had ingezongen was het de beurt aan de vader van mijn vriend en mij. Met de tekst voor ons neus, die ik overigens wel had geleerd, begonnen we te zingen. Ik wil niet weten hoe dat heeft moeten klinken voor de rest, maar het was echt super leuk om eens gedaan te hebben. Het ambiancekoor zat erop. Toch was dat niet het laatste wat moest gebeuren. In de oorspronkelijke versie van de singles roept een vrouw wat kreetjes. Mijn vriend wilde dat graag ook, maar dan wel op zijn manier. Volgens de man die de nummers opnam was ik de juiste persoon dit te doen. Heel klein en zacht vertelde ik de zin die ze voor me op papier hadden gezet. “Nee, het moet harder, doe maar of je voor een zaal met mensen staat waar het mega gezellig is”. Na ongeveer drie keer stond het er goed op. Wat is het raar je eigen stem terug te horen op een muziekband. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring. Ik zal deze dag nooit meer vergeten.

Naar de radio

30 oktober 2018

Na een lange werkdag was het tijd om mijn spullen te pakken en samen met mijn vriend en zijn vader richting Best te gaan. Ik had een interview geregeld voor hem bij niemand minder dan presentator, zanger en radio DJ Fonzz. Radio JND is een van de grootste radiostations qua bereik in Brabant van de stations die voornamelijk Nederlandstalige muziek draaien. Het ontvangst bij het station was meteen erg leuk. Fonzz ontving ons super enthousiast en eenmaal binnen was collega artiest Lytse Hille ook nog aanwezig. Het interview van Lytse Hille duurde iets langer, maar dat was geen probleem aangezien wij verder niets op de planning hadden staan. Fonzz maakte ook heel netjes nog iets langer de tijd voor het interview van mijn vriend. Hij stelde leuke en spontane vragen en we hebben ontzettend veel gelachen. Het was een heel los interview vol met open vragen. Het was erg leuk bij zo’n groot station langs te mogen komen. Ik bewonder dit station heel erg, omdat ze beginnende en grote artiesten beide een eerlijke kans geven.

Bespreking De Vrienden Van Carnaval

2 november 2018

Al een tijdje zijn we met een groepje bezig een evenement te organiseren. Maar laten we beginnen bij het begin. Ik was een hele tijd terug op een feest bij Café d’n Brands waar de DJ mij riep. Ik moest even het podium op en naar hem toe lopen, hij wilde me wat vragen. Hij vroeg hoe ik het zou vinden een evenement te organiseren in die ruimte. Ik moest er even over denken, al leek het me meteen een leuk plan, want ik had nog een ‘samenwerking’ met een ander café staan. Na deze man te hebben benaderd met het idee wat ze daar hadden had ik besloten samen met de man van de vorige samenwerking deze te stoppen. We zijn nog steeds even goede vrienden. Na die samenwerking te zijn gestopt kon voor mij een nieuw avontuur beginnen bij Café d’n Brands. Op een avond kreeg ik bericht of ik het leuk vond samen met nog een aantal andere wat te organiseren, waarop ik vroeg met wie. Vereniging en artiesten Vèrrèkkes Blààuw, vereniging Fiske te Zat en Carnaval Hits zouden dan een samenwerking starten met d’n Brands. Zo gezegd , zo gedaan ben ik naar de eerste bespreking gegaan en hebben we een plan op tafel gelegd. Snel waren we het er allemaal over eens dat dit wel eens een goed idee kon zijn. We werkten de plannen in een aantal opvolgende besprekingen uit. Inmiddels zijn we al een heel eind en zijn de artiesten zo goed als rond. Ook is er meer duidelijk over hoe de avond eruit zal gaan zien. Het wordt een soort van Vrienden Van Amstel Live, maar dan nog veel leuker, namelijk met feestartiesten. Op 11 januari vindt de eerste editie plaats. Er moet nog veel gebeuren, maar anderzijds liggen we erg goed op schema. We hebben er allemaal ontzettend veel zin in en we hopen de rest van Brabant ook!

Naar de radio

30 oktober 2018

Na een lange werkdag was het tijd om mijn spullen te pakken en samen met mijn vriend en zijn vader richting Best te gaan. Ik had een interview geregeld voor hem bij niemand minder dan presentator, zanger en radio DJ Fonzz. Radio JND is een van de grootste radiostations qua bereik in Brabant van de stations die voornamelijk Nederlandstalige muziek draaien. Het ontvangst bij het station was meteen erg leuk. Fonzz ontving ons super enthousiast en eenmaal binnen was collega artiest Lytse Hille ook nog aanwezig. Het interview van Lytse Hille duurde iets langer, maar dat was geen probleem aangezien wij verder niets op de planning hadden staan. Fonzz maakte ook heel netjes nog iets langer de tijd voor het interview van mijn vriend. Hij stelde leuke en spontane vragen en we hebben ontzettend veel gelachen. Het was een heel los interview vol met open vragen. Het was erg leuk bij zo’n groot station langs te mogen komen. Ik bewonder dit station heel erg, omdat ze beginnende en grote artiesten beide een eerlijke kans geven.

Bespreking De Vrienden Van Carnaval

2 november 2018

Al een tijdje zijn we met een groepje bezig een evenement te organiseren. Maar laten we beginnen bij het begin. Ik was een hele tijd terug op een feest bij Café d’n Brands waar de DJ mij riep. Ik moest even het podium op en naar hem toe lopen, hij wilde me wat vragen. Hij vroeg hoe ik het zou vinden een evenement te organiseren in die ruimte. Ik moest er even over denken, al leek het me meteen een leuk plan, want ik had nog een ‘samenwerking’ met een ander café staan. Na deze man te hebben benaderd met het idee wat ze daar hadden had ik besloten samen met de man van de vorige samenwerking deze te stoppen. We zijn nog steeds even goede vrienden. Na die samenwerking te zijn gestopt kon voor mij een nieuw avontuur beginnen bij Café d’n Brands. Op een avond kreeg ik bericht of ik het leuk vond samen met nog een aantal andere wat te organiseren, waarop ik vroeg met wie. Vereniging en artiesten Vèrrèkkes Blààuw, vereniging Fiske te Zat en Carnaval Hits zouden dan een samenwerking starten met d’n Brands. Zo gezegd , zo gedaan ben ik naar de eerste bespreking gegaan en hebben we een plan op tafel gelegd. Snel waren we het er allemaal over eens dat dit wel eens een goed idee kon zijn. We werkten de plannen in een aantal opvolgende besprekingen uit. Inmiddels zijn we al een heel eind en zijn de artiesten zo goed als rond. Ook is er meer duidelijk over hoe de avond eruit zal gaan zien. Het wordt een soort van Vrienden Van Amstel Live, maar dan nog veel leuker, namelijk met feestartiesten. Op 11 januari vindt de eerste editie plaats. Er moet nog veel gebeuren, maar anderzijds liggen we erg goed op schema. We hebben er allemaal ontzettend veel zin in en we hopen de rest van Brabant ook!

Wij zien cultuur als iets anders voor verschillende mensen, op verschillende plekken en in verschillende tijden. Wij zijn dan ook op zoek naar jouw verhaal. Zou jij ook wel een cultuurdagboek willen maken en dat met ons willen delen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@brabantkennis.nl.

Top